U kunt dit met eigen ogen aanschouwen tijdens het optreden van de musici.
Vanuit Schore zijn mevr. H. van Rijn en Dhr. C. in ít Anker betrokken bij de organisatie.

Op het zeer gevarieerde programma staan maar liefst vier ensembles:

  • Het Trio La Gioia met harp, blokfluit en gitaar speelt licht klassieke werken met een tintje blues van Gaubert, Mancini en anderen.

  • La Violetta, een kwartet met klarinet, accordeon, viool en panfluit speelt volksmuziek uit de Balkan, klezmer, Israel, Ierland enz.

  • Een duo met harp en dwarsfluit speelt modern klassiek van o.a. Debussy, Donizetti, Paissiello, Pierne.  

  • Tenslotte is er een houtblazersensemble van 8 personen voor de apotheose met klarinet, dwarsfluit en saxofoon. Zij spelen werken van Bernstein, Gerswin, Piazolla Davenport en Cooley.

    Kortom: Een genoeglijk avondje uit in Schore waarbij leek en liefhebber kunnen genieten van de vele muziekstijlen. Tijdens de pauze is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee. Het concert op 29 mei begint om 20.00 uur. De kerk is geopend vanaf half 8. De locatie kunt u niet missen: alle straten in Schore komen uit bij het kerkplein. Er is volop parkeergelegenheid rondom de kerk en in de omringende straten.

     


Om de onderlinge contacten in de kleine kernen te bevorderen investeert de gemeente Kapelle in het kader van de WMO in culturele avonden in Schore.
Voor 2009 staan drie muzikale avonden op het programma.

Op 29 mei a.s. is het zover en organiseren we onze eerste avond met een boeiend concert van docenten van de Zeeuwse muziekschool.

Vanwege de akoestiek en het aantal beschikbare plaatsen is gekozen voor de Schoorse kerk als locatie.
De Protestantse kerk van Schore/Hansweert werkte hier graag aan mee en heeft zich alvast met vele vrijwilligers ingezet om de voorbereidingen te treffen voor een feestelijk ingerichte zaal op 29 mei.

 

 

        Graag tot ziens op vrijdagavond 29 mei. Komt allen !


Deze pagina is het laatst gewijzigd op 18 mei 2009