Protestantse Kerk Hansweert

 

Op zaterdag 9 mei a.s., de dag voor moederdag, wordt er in de Protestantse Kerk, Dijkstraat 12 in Hansweert een open middag gehouden met als thema: Moeder en Kind.

Vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom.

De middag wordt georganiseerd door de PKN Activiteitengroep Hansweert( PAHA). Deze groep wil de protestantse kerk van Hansweert op een bijzondere manier onder de aandacht brengen.

 

Er zijn exposities van tekeningen en schilderijen van Manja Poley uit Hansweert en de Portugese schilderes Ana Paula Rajado uit Vrouwenpolder. Cor de Groot uit Kruiningen exposeert keramisch werk uit zijn collectie en vertelt over de symboliek hierachter. De leden van de werkgroep hebben onder zijn leiding mooie moederdaggeschenkjes vervaardigd, die te koop worden aangeboden en waarvan de helft van de opbrengst ten gunste komt van het KiKa-kinderfonds.

 
 

 

Verder is er informatie over de tuin bij de kerk in Schore, de Tuin der Verzoening, die in deze periode weer volop in bloei staat en waar rondleidingen worden gegeven met gids. Wim Verbeem vertelt hierover. Er wordt aandacht besteed aan poŽzie: mooie gedichten met betrekking tot het gekozen  thema worden in geschenkvorm te koop aangeboden. Er is een informatieve boekentafel, er zijn mooie bloemstukken en tegen een kleine vergoeding kunt u genieten van koffie of thee met ambachtelijke cake. De muziek wordt verzorgd door Johan Erkelens, die bijzondere muziekstukken op het orgel zal uitvoeren.

Ook is er aan de kinderen gedacht, zij mogen zelf een cadeautje maken voor Moederdag.

Kortom, een mooie en gezellige middag voor iedereen.  Loop even binnen en geniet van de activiteiten en van ons mooie kerkje. De toegang is vrij.


Deze pagina is het laatst gewijzigd op 15 april 2009