De Kerstnachtdienst van 2016 werd dit jaar op zaterdag 24 december gehouden in de Hansweertse kerk aan de Dijkstraat. Het interieur van de kerk met een prachtig aangeklede kerstboom zag er heel gezellig uit.
De dienst werd geleid door ds. H.J. Catsburg uit Goes met zoals gebruikelijk orgelspel van Karin Nieuwenhuijzen en dit keer ook met medewerking van Corine Oele op dwarsfluit.

De cantorij o.l.v. Janny Dieleman was uiteraard ook weer van de partij en zong mooie kerstliederen veelal meerstemmig.
Hiernaast kunt u wat meer lezen over de muzikale achtergrond van de fluitiste.

Al met al een heel geslaagde Kerstnachtdienst die door veel mensen bezocht is. 

Mijn naam is Corine Oele-Sandee

Een aantal jaren geleden heb ik voor het eerst bij jullie in de kerk gespeeld, ik kwam toen mee met Mariėtte Everse-van der Hart, met wie ik de afgelopen jaren regelmatig samen speel. Ik heb toen voor het eerst samengewerkt met jullie organiste Karin.

Via mijn werk als sportdocent bij Scalda ken ik Janny, Janny is de cantrix van jullie cantorij en zo is het cirkeltje rond. Het leek ons leuk dat ik weer een keer mee kwam doen. Al snel was het contact weer gelegd met Karin en hebben we samen de stukken uitgezocht. Dwarsfluit spelen doe ik ongeveer een jaar of 15, daarvoor speelde ik schuiftrombone bij Ons Genoegen in Kamperland. Met die schuiftrombone mocht ik regelmatig bij andere gezelschappen aanschuiven en leerde ik mijn man Gerard bij Ons Genoegen te Kapelle kennen.
Inmiddels is hij ook van instrument verandert en speelt hij gitaar in diverse groepen en samenstellingen. We hebben 2 kinderen die allebei ook muziek maken, onze dochter speelt dwarsfluit en onze zoon speelt voor het 2e jaar blokfluit en staat voor de keuze welk instrument hij zal kiezen. Onze kinderen zingen allebei in de kindercantorij van Kapelle.

 
 

 

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 24 december 2016