Na de biddagdienst van woensdag 8 maart 2017, die werd geleid door ds. Marjan de Vries is traditioneel de jaarlijkse Gemeenteavond gehouden. Dit keer was de Hansweertse consistorie aan de beurt om de gemeenteleden onderdak te bieden.

Nadat de koffie/thee was ingeschonken opende voorzitter Rinus Joosse de Gemeenteavond en heette alle aanwezigen hartelijk welkom, waarna hij in het kort enige toelichting gaf op de voortgang inzake verkoop van één van de beide kerken. Besloten is door de kerkenraad om Funda te benaderen om beide kerken in de verkoop via inschrijving op hun makelaarssite te zetten.
Wel gaat het onderhoud aan beide kerken gewoon door.

De diaconie heeft, vertelde Joke van de Ende, dringend man/vrouwkracht nodig voor het komende werk en deed een dringende oproep aan de aanwezigen om hierover na te denken.
Een optimistisch geluid kwam er van Cobi Coppoolse over de Pastoraatgroep die prima functioneert.

Na de pauze was Els Fonteine uit Hansweert aan de beurt met een presentatie van haar schilderijen. Ze had heel wat doeken meegenomen met voornamelijk bijbelse taferelen die zij op haar eigen wijze toelichtte. Iedereen was er van onder de indruk.

Aan het eind van de avond sloot ds. Marjan de Vries de avond af met gebed.
 

 


 

 

 

 

 

 

   
     

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 9 maart 2017