Op zondagmiddag 4 februari 2018 was er een speciale dienst met als thema 'Op weg' in de Mozeskerk te Biezelinge. Hierin werd afscheid genomen van ds. Marjan de Vries die ruim twee jaar predikant van onze gemeente is geweest in combinatie met de PKN gemeente Kapelle-Biezelinge-Eversdijk.

Het was een feestelijke dienst waarin veel gezongen en gemusiceerd werd door o.a. de cantorij met de zanggroep Mozeskerk uit Biezelinge. Ook Nova Melodica zong een paar prachtige liederen met professionele begeleiding. Verder verleende de Taizégroep haar medewerking en op het orgel speelde onze organiste Karin Nieuwenhuyzen.

Ds. W. Lolkema uit Krabbendijke zorgde als consulent voor de 'losmaking' van ds. Marjan de Vries die naar de Prot. gemeente Naaldwijk verhuist.
Na de dienst werden er nog enkele warme woorden uitgesproken door de mentor van de dominee en de voorzitters van de twee kerkenraden. En ds. Lolkema deed dit namens de werkgemeenschap Zuidbeveland-Oost.
De kinderen van de nevendienst hadden een mooi album met tekeningen gemaakt als afscheidskado en gaven daarbij een paraplu met het opschrift: 'Aju paraplu' wat bijzonder in de smaak viel.

Na de dienst kon er nog nagepraat worden onder het genot van koffie met zelfgebakken cakes en taarten en uiteraard persoonlijk afscheid genomen worden van ds. Marjan de Vries en haar vriend Jan.
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

   

 


Deze pagina is het laatst gewijzigd op 5 februari 2018